Kjøpsvilkår

Kjære kunde, velkommen til oss i SDK Consult AS!

Hei!

Her finner du en god oversikt over våre kjøpsvilkår og hva de innebærer. Det er enkelt, oversiktlig og alltid tilgjengelig her på siden vår.

 

Skulle noe vær uklart, så kan du alltid ta kontakt. Her kan vi besvare det meste og vi kommer alltid til å hjelpe deg i riktig retning.

VILKÅR / AVTALE FOR VÅRE TJENESTER

Enhver bestilling som er gjort med SDK Consult AS er bundet av vilkårene som er oppført nedenfor.

Kjøpsbetingelser

2. Definisjon av parter

Selgeren er: SDK Consult AS, Burvegen 43 2008 Fjerdingby,   stian@sdkconsult.no og refereres heretter som “vi” eller “oss”.

Kjøperen er: den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen, og blir i det følgende benevnt du, deg, din eller ditt.

3. Priser

Alle priser som er oppgitt er uten mva, dersom ikke annet er spesifikt oppgitt.

  1. Bestillings­ og avtaleprosess

Din bestilling er bindende når ordrebekreftelsen du mottar på mail blir returnert bekreftende til oss. Enten per e-post eller via elektronisk ordresystem.

Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og sende deg en ordrebekreftelse. Les nøye igjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen.

 

Vi forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling eller deler av denne dersom det avdekkes at formålet strider mot Norsk lov.

  1. Produksjon og kommunikasjon

Under kjøpsprosessen vil kunden ha kontakt med en salgsrepresentant, hvorpå kunden ved bekreftet bestilling vil få tildelt en egen prosjektleder. Prosjektleder vil føre en løpende dialog per mail eller telefon med kunden som varer ut produksjonstiden.  Vi tar forbehold om at eposter som sendes ut av datasystemet kan havne i SPAM­filter. Det er kundens ansvar å ta kontakt med prosjektleder dersom viktige eposter ikke blir mottatt.

 

Etter mottatt ordrebekreftelse og innregistrert betaling av oppstartsfaktura vil vi påbegynne arbeidet. Under produksjonen er kunden selv ansvarlig for å være delaktig i prosessen. Sett at kundens deltakelse er fraværende i mer enn 14 dager etter tilbakemelding er blitt forespurt av sdkconsult.no, og uten å ha gitt noe nærmere beskjed om dette, anser vi dette som en bekreftelse på at arbeidet er godkjent og sluttfaktura vil bli sendt.  

  1. Leveranse

Tjenesten (i form av tegning eller dokumentasjon) oversendes kunde. Dersom kunden ønsker noe endret, må dette varsles innen 14 dager. Sluttfaktura utsendes og jobben avsluttes.

  1. Betaling

Det vil bli utsendt en oppstartsfaktura på 50% av totalsummen på din tjeneste umiddelbart etter at du har bekreftet ordren. Dette gjelder for tjenester med beløp over 6 000,- NOK. Alle tjenester under 6 000,- NOK vil faktureres i sin helhet før oppstart. Faktura skal være betalt innen arbeidet påbegynnes fra vår side.

Etter at du som kunde har godkjent arbeidet, vil vi fakturere resterende 50% av fakturaen (for prosjekter over 6 000,- NOK). 

 

Vår timespris på tilleggsarbeider er satt til 1000,-/timen eks mva for eksisterende kunder som allerede har kjøpt en tjeneste av SDK Consult AS. Timespris for arbeid som faller utenom dette kan variere og vil gis på forespørsel. Kunden informeres alltid først om det dukker opp arbeider utenfor avtalt oppdrag, før det påløper ekstra timer. Kunde kan alltid forespørre prosjektleder om et tidsestimat for sin videre utvikling.

  1. Produktets eierskap

Det ferdige produktet med dets design eies av kunden ved ferdigstillelse og fullført betaling. Vi beholder copyright på både design og arbeider, og vi forbeholder oss retten til å bruke det i markedsføringssammenheng på vår nettside, sosiale medier og annet. 

  1. Angrerett

 

Bedrifter eller organisasjoner har ingen angrefrist mellom foretak registrert i Brønnøysund.

  1. Tvister og lovvalg

 

Oppstår en uenighet i forhold til ordre, produkt, kjøpsbetingelser eller andre forhold knyttet til kundens bestilling, samt tvister som angår der i omtalte eller der av følgende rettsforhold, hører inn under de ordinære domstoler med Nedre Romerike tingrett som verneting.